AKTUELNO

Britanski stručnjak za modu Tom Šo kaže da žene uvek treba da se odevaju u skladu sa izgledom svojih nogu i daje nekoliko dragocenih saveta kako da garderobom prikrijete eventualne nedostatke.

Britanski stručnjak za modu Tom Šo kaže da žene uvek treba da se odevaju u skladu sa izgledom svojih nogu i daje nekoliko dragocenih saveta kako da garderobom prikrijete eventualne nedostatke.

Ako imate duge i punije noge

Nemojte da nosite tričetvrt pantalone, jer će tada vaše noge izgledati još šire. Helanke su zabranjene u vašem slučaju, kao i uske farmerke. Međutim, zvoncare će izbalansirati vaše proporcije.

Obuća sa otvorenim prstima vas čini tanjom. Ako nosite štikle, pazite da ne budu pretanke za vaš stas.

I ono što se podrazumeva: nosite tamnije boje u donjem delu. Možete dodati neki detalj, na primer, neki broš na zadnji džep, ali on mora biti baš krupan. ,
,
,Kad je reč o suknjama, one zvonaste sa krupnom šarom su još u modi, pa ih slobodno nosite.

Foto: Unsplash.com

Ako imate kratke i punije noge

Za početak, pobrinite se da gornji deo odeće ne bude dužine do bedara. To će vas učiniti samo još širom i nižom. Ne nosite nikada široke pantalone, a ukoliko ih ipak odaberete, odlučite se uvek za tamnije boje.

Naravno, nikad ne nosite odeću na horizontalne pruge. Suknje i tričetvrt pantalone u vašem slučaju bi trebalo da budu tačno do ispod kolena.

Ne zaboravite visoke potpetice. Ako ne umete da hodate na visokim štiklama i ako vam nisu udobne, nosite srednje potpetice ili obuću s malom platformom i štiklom, nikako onu ravnu.

Foto: Unsplash.com

Ako imate kratke i mršave noge

Pravila oblačenja su slična onima koja važe za kratke i punije noge. Izbegavajte krupne šare, jer će tada vaše noge izgledati samo još mršavije. Radije se odlučite za sitniji desen, a možete nositi svetlije boje.

Tričetvrt pantalone vama odlično stoje, ali pazite da ne budu duže od sredine lista noge. Helanke su takođe dobar izbor za vas.

Ako imate duge mršave noge

Moramo da kažemo da vam zavidimo. Slobodno obucite nešto kratko i stanite na visoke potpetice.

Jedini stil koji savetujemo da izbegavate jesu široke vrećaste pantalone. Farmerke bilo kog kroja, šortsevi i bermude sigurno vam odlično stoje.

Zvonasta suknja će možda vaše noge učiniti još mršavijim, ali seksi suknja uz telo savršeno će izgledati na vama.

Autor: Pink.rs

#Noge

#moda

'