AKTUELNO

Umesto nonšalantnog biranja odeće i isprobavanja svega što vam padne pod ruku, sada brižljivo birate svaki odevni komad i vodite računa da li je u trendu ili ne, kao i da li se u njemu osećate udobno.

Ipak, postoje neke stvari koje po nekim “nepisanim modnim pravilima” treba da imate u svom ormanu.

Uz njih nikada nećete imati problema sa inspiracijom i kombinovanjem...

Dizajnerska tašna

Nikada nećete zažaliti što ste dali malo više novca za bezvremenu ‘tote’ tašnu, naročito zbog činjenice da će izgedati sve bolje i bolje koliko god da je stara. Držite se neutralnih boja poput crne, bež, teget ili sive. 

Trenč kaput

Ovaj odevni klasik je idealan za sve sezone i slaže se uz svaki stajling. Uz njega ćete uspešno finiširati svaku odevnu kombinaciju, čak i kada kasnite. Uz trenč kaput ćete imati pariski šik izgled gde god da krenete. 

Moćne cipele u kojima možete dugo da pešačite

Investirajte u obuću modernog izgleda sa blok petom ili platformom u kojima ćete moći da izdržite dugačke šetnje ili višesatno stajanje. Njihova “moć” leži u vizuelnom izdužavanju siluete i ženstvenoj noti koju daju i najobičnijim farmerkama.

Foto: Unsplash.com

Grudnjak po vašoj meri

Do sada smo vam bezbroj puta govorili zašto je bitno da imate grudnjak koji vam stoji kao saliven. Uz ovakav grudnjak ćete se osećati samouvereno, svaka majica i košulja će vam stajati još bolje, a grudi će imati neverovatnu podršku – bez stezanja i drugih problema.

Haljina u kojoj se osećate samouvereno

Bilo da je u pitanju model sa dubokim dekolteom ili jednostavnija, sportska verzija haljine – bitno je da je imate! Ona je “must have” za garderober svake žene i pravi saveznik kada su u pitanju dejt večeri ili elegantni događaji.

#Cipele

#Garderoba

#moda

'