AKTUELNO

Ove modne savete ćete želeti da zabeležite.

Niske devojke se često susreću sa problemima kada je izbor pravog kroja garderobe u pitanju. Modni stručnjaci su rešili da otkriju kojim to pravilima bi svaka žena sitnije građe trebala da se vodi. Kad sledeći put krenerte u šoping, dobro zapamtite ove savete, piše Cosmopolitan: 

Garderoba sa printom vam je saveznik 

Komadi sa raznim printovima izgledaju fenomenalno na sitnim ženama. Jedino o čemu biste trebale da vodite računa je da oni ne budu previše krupni kako vas ne bi vizuelno "pojeli".

Mini torbe

Izbegavajte glomazne i prevelike modele torbi, jer će narušiti vaš izgled. Idealan izbor za vas su manji ili srednji modeli.

Strukirani kaputi i jakne

Kraći modeli jakni, sakoa, ali i košulja bi trebali da budu uski i strukirani i da prate liniju tela. Izbegavajte vrećaste modele koji padaju preko kukova. 

V izrez

Ovaj izrez će pomoći da izgledate više, a ujedno i vitkije. Osim ovog i okrugli izrez dolazi u obzir, a u širokom luku zbegavajte kockaste.

Suknje iznad kolena

Midi i dugačke haljine će vas vizuelno skratiti, zato se uvek opredelite za one modele iznad kolena. Modeli koji prate liniju tela su izvrstan izbor, jer će naglasiti noge i struk.

Dužina rukava je bitna

Bilo da kupujete haljinu, sako ili bluzu, vodite računa da dužina rukava bude 3/4. 

#moda

'