AKTUELNO

Zahvaljujući ovim kanalima, gledaocima iz Bosne i Hercegovine biće omogućen potpun uvid u sva turbulentna dešavanja u “Zadruzi 3“.

I pre nego što je počela, “Zadruga 3” pobudila je interesovanje javnosti i medija kako u Srbiji, tako i u regionu. Treća sezona hiper – rijalitija “Zadruga” počela je 6. septembra, a gledaoci od tada pomno prate kako se odnosi među učesnicima, i njihovi životi uopšte, odvijaju pred kamerama.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je od početka prošlo tek nešto više od mesec dana, “Zadruga 3” obara rekorde gledanosti, što je samo dokaz liderske pozicije TV Pink na Balkanu.

S obzirom na to da za “Zadrugom 3” vlada veliko interesovanje ne samo u Srbiji, već i u regionu, od 15. oktobra će kod svih kablovskih operatera na teritoriji Bosne i Hercegovine biti dostupna četiri nova kanala - Zadruga Live, Zadruga Live 2, Zadruga Live 3 i Zadruga Live 4.

Foto: RTV Pink

Ova četiri kanala potpuno su profilisana i gledaocima nude mogućnost da 24 časa prate dešavanja iz rijalitija koji već treću sezonu zaredom nosi titulu najgledanijeg na ovim prostorima.

Zahvaljujući ovim kanalima, gledaocima iz Bosne i Hercegovine biće omogućen potpun uvid u sva turbulentna dešavanja u “Zadruzi 3“. Pored toga, na svakom od četiri kanala he različit strim, što gledaocima pruža priliku da biraju koja situacija im je interesantnija i koje učesnike žele da gledaju.

Kako ne biste propustili nijedan trenutak u hiper – rijalitiju “Zadruga 3“, potrebno je da kod svog kablovskog operatera potražite četiri nova kanala, Zadruga Live, Zadruga Live 2, Zadruga Live 3 i Zadruga Live 4.

S obzirom na to da je pred zadrugarima još devet meseci, nema sumnje da nas najnapetije, najinteresantnije i najturbuletnije situacije tek očekuju, zato od 15. oktobra potražite nova četiri kanala “Zadruge“ i pratite kako se odvija stvaran život pred kamerama.

Foto: RTV Pink

Autor: Pink.rs

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#rijaliti

#Željko Mitrović

'