AKTUELNO

Odlučila da mu priredi dupli užitak.

Ana Korać i David Dragojević započeli su svoju ljubavnu priču pred kamerama "Zadruge 2". Iako je on samo nekoliko dana pre početka veze sa Anom bio verenik Aleksandre Subotić, sve se preokrenulo. Njihovoj vezi niko nije predviđao svetlu budućnost, ali oni su uspeli sve da demantuju.

Foto: Privatna arhiva

Oni sada uživaju u svojoj romansi, žive zajedno, a planiraju i zajedničko letovanje. David je ove večeri bio raspoložen za druženje sa fanovima, pa je uključio popularni "lajv" na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram/david_dragojevic

Dragojević se snimao dok je njegova draga spremala večeru za njih dvoje, i to potpuno gola, što je sam David otkrio. Kada je to rekao, pratioci su ostali šokirani, pa su ga pitali da li je i on bez odeće, što je bivši zadrugar demantovao.

Foto: Printscreen Instagram/david_dragojevic

PROČITAJTE JOŠ: PINK.RS U POSEDU PREPISKE VLADIMIRA TOMOVIĆA I MARIJANE ZONJIĆ! Žestoko ju je izvređao u emisiji, a sada mu ona uzvraća udarac! CRNOGORAC JOJ JE SLAO PORUKE EKSPLICITNOG SADRŽAJA! (FOTO)

David je zatim najavio da uskoro spremaju veliko iznenađenje za sve one koji ih poštuju, cene i vole, a da nakon ovog poslovnog poduhvata planiraju odmor.

Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragojević

'